Заедно за Иван

     Уважаеми колеги и родители, нека отворим сърцата си и да подкрепим семейството на родител на дете от нашето училище в този труден за тях момент!
Всеки от Вас, който има желание, на 15.09, вместо да поднесе цвете, нека подкрепи Иван Мандаджиев с парична сума по избор. За тази цел ще има поставена кутия във входа на училището ни.
     Иван Мандаджиев е на 36 години от Бургас. Има прекрасна съпруга и невероятна дъщеря. Работи и е опора на семейството си до 2018 година. Тогава започва да усеща различни неразположения. Прави си рутинни кръвни изследвания и лошата диагноза е факт – Хронична миелоидна левкемия. Не губи време и започва лечение в УМБАЛ „Св. Георги“- гр. Пловдив. Повлиява се добре от медикаментите и назначената терапия. Но всичко хубаво си има край. При контролни изследвания в началото на месец март 2023 година се установява, че болестта е започнала да прогресира. За съжаление в България лекарите не дават голяма надежда. Лъчът светлина идва от университетска болница в Германия. Докторите от немското медицинско заведение заявяват, че ще направят всичко възможно, за да го излекуват чрез трансплантация на костен мозък. Сумата, която е необходима на Иван да оздравее е 290 000 евро. Благодарение на дарителска кампания, която се провежда от края на месец юни и лични спестявания на семейството, по-голямата част от сумата вече е събрана. До крайната цел остават още 35 000 евро.

Нека подадем ръка!

Дарителска сметка:
Банка ДСК
IBAN : BG83STSA93000029976834
BIC : STSABGSF
Титуляр: Иван Киров Мандаджиев

PayPal: @IvanMandadziev

Revolut: @ivanke192

Начално базово училище Михаил Лъкатник